Tape

Touw & Pack levert naast touw, staalkabels en diverse ijzerwaren ook verschillende soorten tape, zoals tape voor de verpakkingsbranche en technische branches. Tape is een veelvoorkomend hulpmiddel om markeringen aan te brengen, verpakkingen dicht te plakken of onderdelen vast te maken. Hieronder ziet u een overzicht met de soorten tape die Touw & Pack levert.

Bij technische tape kunt u denken aan betontape of het welbekende ducttape. Betontape wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor het dichtmaken van betonbekistingen en het verbinden van isolatiemateriaal. Betontape heeft dan ook een goede kleefkracht en hoge slijtvastheid. Ducttape is een technische tape die voor de meest uiteenlopende doeleinden gebruikt wordt, ook in en rondom huis. De Ducttape van Touw & Pack is van uitzonderlijke sterke kwaliteit en is gemakkelijk af te scheuren.

Verpakkingstape

Verpakkingstape is bruinkleurig of doorzichtig tape / plakband dat voornamelijk gebruikt wordt om dozen en pakketten in te pakken. Deze tape is in verschillende dikten en kleefkracht leverbaar. Verpakkingstape is gemakkelijk open te snijden of scheuren wanneer dozen en verpakkingen geopend worden. Er zijn ook tapes / plakband voor verpakken die met vezels zijn versterkt, dit ter voorkoming dat plakband scheurt tijdens transport.

Vloermarkeringstape

Vloermarkeringstape is een handig hulpmiddel om industriële werkvloeren of opslagruimtes te voorzien van markeringen die looppaden en opslagplaatsen aanduiden. De vloermarkeringstapes van Touw & Pack zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze gaan lang mee en zijn slijtvast, zodat er overheen gelopen en gereden kan worden zonder dat uw markering verdwijnt. Onze vloermarkeringstape wordt zelfs op luchthavens gebruikt!

Dubbelzijdig tape

Dubbelzijdige tapes zijn veelzijdige tapes die bedoeld zijn om objecten snel en makkelijk aan oppervlakten te bevestigen. Daarnaast kunnen ze ook een dempende functie hebben. Afhankelijk van uw gebruiksdoeleinden kunnen we u voorzien van een geschikte soort dubbelzijdige tape.

Duct tape

Deze tape is voor gebruik voor algemene doeleinde. Een tape met vezels versterkt. Een toepassing is een tijdelijke reparatie van een vrachtwagen zeil.

Heeft u een vraag hierover? Neem dan contact met ons op. We zijn altijd bereikbaar en helpen u graag met het kiezen van het juiste soort tape voor uw gebruiksdoeleinden.