Spanbanden

Touw & Pack biedt spanbanden in allerlei soorten en maten. Ze worden gebruikt voor het vastzetten van ladingen en goederen in containers, vrachtauto’s en op pallets. Spanbanden leveren wij in polyester uitvoering. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse breeksterktes, afhankelijk van uw gebruiksdoeleinden. Wilt u graag advies over het soort spanband dat u nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Wij weten precies waar spanbanden voor uw industrie of werkterrein aan moeten voldoen. Zo leveren we de volgende spanbanden:

Spanbanden met gespen

Spanbanden met gespen, ook wel klemgespen of buckles genoemd, gebruikt u om uw lading perfect vast te snoeren. Zo voorkomt u dat de lading losbreekt en schade aanricht. Deze bandjes zijn voorzien van een label waarop de breeksterkte vermeld staat. Heeft u vragen over welk soort spanband met gesp u nodig heeft? Bel ons dan voor advies.

Spanbanden met ratels

Een spanband met ratels zorgt ervoor dat u ladingen kunt vervoeren zonder dat deze verschuiven tijdens het transporteren. Spanbanden met ratels zijn gemakkelijk in gebruik en zijn elke keer weer opnieuw te gebruiken. Afhankelijk van het soort transport waar u de spanband met ratel voor nodig hebt, kunnen wij u adviseren.

Materiaal

Wij leveren spanbanden gemaakt van polyester. Dit zijn ijzersterke materialen met een hoge slijtvastheid, waardoor ze lang meegaan en niet snel scheuren. Polyester is een licht materiaal met een hoge gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast zijn de spanbanden voorzien van de verplichte labels met de veiligheidsnormen waaraan de ze moeten voldoen. De gespen of ratels zijn gemaakt van RVS of verzinkt staal.

Wij leveren tevens maatwerk spanbanden die voldoen aan uw wensen en eisen. Wilt u een specifiek formaat spanband wat niet op onze website staat? Bel ons dan om uw wensen te bespreken.