Over Touw & Pack

Touw & Pack is uw totaalleverancier van touwsoorten en staalkabels

Touw & Pack is een familiebedrijf dat al decennia lang touwsoorten, staalkabels en nevenproducten verkoopt. Denk aan ijzerwaren, tape en spanbanden. Sinds het bedrijf in 1982 is opgericht runt de eigenaar van Touw & Pack het bedrijf met zijn twee zonen en een personeelslid. Het team beschikt over specialistische kennis over touwsoorten en kan daardoor maatwerk leveren en adviseren.

Touwen, kabels en meer op maat

Wij onderscheiden ons van anderen door de hoge mate van service. Zoekt u een touwsoort, staalkabel of ander product dat niet op de webshop staat? Dan bespreken we graag uw wensen en maken het gewenste touw, kabel of ander artikel voor u op maat. Heeft u behoefte aan advies over welke soort of maat hijsband u bijvoorbeeld nodig heeft? Wij denken graag met u mee en adviseren u het juiste artikel voor uw gebruiksdoeleinden. Daarnaast zijn wij altijd telefonisch bereikbaar via ….. Dat is de service die Touw & Pack u biedt.

Vandaag besteld, morgen geleverd

Naast dat wij u voorzien van persoonlijk advies en producten als touwen en kabels op maat, garanderen wij u ook een snelle levering. We streven ernaar om producten die vandaag besteld zijn morgen bij u af te laten leveren, mits de producten op voorraad zijn. Heeft u vragen over onze producten of diensten of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op.